Goedkope Rondreis Botswana

Home > Afrika > Botswana

Met RondreisDeals.nl ontdek je eenvoudig goedkope rondreizen naar Botswana.
Of je nu op zoek bent naar een individuele rondreis of groepsrondreis, ontdek de goedkoopste Botswana rondreis deals op RondreisDeals.nl.

Rondreis Botswana

Bekijk hier de beste Rondreis Deals naar Afrika

Niets gevonden.

Bekijk hier de beste Rondreis Deals naar Afrika

Niets gevonden.

Op zoek naar een goedkope rondreis Botswana?

Met RondreisDeals.nl vind je dagelijks nieuwe rondreis aanbiedingen naar Botswana. Of je nu op zoek bent naar een individuele rondreis of groepsrondreis. We surfen dagelijks tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste rondreis Botswana deals en plaatsen deze direct op onze website Rondreisdeals.nl. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de beste rondreis deals, want dit heeft Rondreisdeals voor je gevonden!

Korte informatie

Republiek Botswana heeft ruim 2,1 miljoen inwoners. Buurlanden van Botswana zijn: Namibië, Zimbabwe, Zambia en Zuid-Afrika. De hoofdstad en grootste stad van het land is Gaborone en ligt in het zuidoosten van Botswana. Ongeveer zeventig procent van de bevolking is christelijk en de officiële taal is Engels.

Praktische informatie:

  • Grensdocumenten en Visum: Voor een vakantie naar Botswana heb je een Nederlands paspoort nodig dat geldig is tot minimaal zes maanden na terugkomst. Een visum voor Nederlandse burgers is niet vereist.
  • Geldzaken: De lokale munteenheid van Botswana is de Pula.
  • Tijdsverschil: In de winter is het in Botswana 1 uur later dan in Nederland en tijdens de zomer is er geen verschil met Nederland.
  • Elektriciteit: Voor een vakantie naar Botswana heb je een wereldstekker nodig.
Menu